Δεσμεύσεις της Υφυπουργού Τουρισμού και πρώην Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Σοφίας Ζαχαράκη , για επέκταση του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας και στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας και ολοκλήρωση της μελέτης και χρηματοδότησης του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Βόρειας Κέρκυρας. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Με τις δεσμεύσεις μεταξύ άλλων  ότι το ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας όχι μόνο δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται και επεκτείνεται η δραστηριότητα του στους Δήμους Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας και ότι ολοκληρώνεται η μελέτη και χρηματοδότηση του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Βόρειας Κέρκυρας τους Βελονάδες έκλεισαν οι εργασίες τηλεδιάσκεψης με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 μετά από πρωτοβουλία του Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανου Γκίκα, με αφορμή την επανεκκίνηση του Τουρισμού και στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης μαζί με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού αλλά και  εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Παράλληλα, τέθηκαν θέματα και προβληματισμοί από τους συμμετέχοντες τόσο σε ζητήματα που αφορούν στον τουρισμό, εξελίξεις, υγειονομικά   πρωτόκολλα κ.λ.π. όσο και σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την Κέρκυρα και αφορούν στις υποδομές, ύδρευση, οδικό δίκτυο, κ.α., τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης προκειμένου η Κέρκυρα να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο των πολιτών της όσο και των επισκεπτών της.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας,  ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Υφυπουργό τόσο για την επέκταση της δραστηριότητας του ΙΕΚ Τουρισμού  και στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, όσο και για την καθοριστική  συμβολή της  στο θέμα της ίδρυσης του Ειδικού Σχολείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Βόρειας Κέρκυρας , όταν εκείνη ήταν υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, θέμα το οποίο χειρίζεται και συνεχίζει  η συνεργάτιδα της κ. Δουβατζή.

Back to top