Δημόσια έκκληση για χρήση νερού για κάλυψη πρωτευουσών αναγκών. Μείωση της χρήσης για δευτερεύουσες ανάγκες, όπως: κατάβρεξη βεραντών, αυλών, πλύσιμο αυτοκινήτων, γέμισμα πισίνας, ποτίσματος γκαζόν, άρδευσης κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών κ.λ.π. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με δεδομένες αφενός τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουμε λόγω της πυρκαγιάς για τρίτη μέρα στο Δήμο μας κι έχουν εκτιναχθεί  στα ύψη οι ανάγκες νερού, αφετέρου τις έκτακτες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ   λόγω της φωτιάς που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία των αντλιοστασίων,

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση προς όλες και όλους τους συνδημότες,

Η χρήση του νερού πρέπει να γίνεται με μέτρο για την κάλυψη πρωτευουσών αναγκών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η επάρκεια νερού και για τις ανάγκες κατάσβεσης της πυρκαγιάς( υδροφόρες κ.λ.π.)

Δεν πρέπει να σπαταλάμε νερό  για δευτερεύουσες ανάγκες, όπως: πλύσιμο, κατάβρεξη  βεραντών, αυλών, πλύσιμο αυτοκινήτων, γέμισμα πισίνας, ποτίσματος γκαζόν, άρδευση κηπευτικών και άλλων καλλιεργειών κ.λ.π., ειδικά τώρα.

Ας επιδείξουμε όλοι την υπευθυνότητα που είναι αποφασιστικής σημασίας αυτές τις δύσκολες ημέρες που τις περνάμε όλοι μαζί.

ΧΡΗΣΗ  ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ  ΚΑΛΥΨΗ ΑΜΕΣΩΝ  ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 

ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Back to top