Διαρκής η στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ . - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στα πλαίσια της διαρκούς στήριξης των ευάλωτων συμπολιτών μας για το μήνα Φεβρουάριο  (την Τρίτη  20-2ου-2024)  προχώρησε  στη  διανομή, ειδών πρώτης ανάγκης μέσω των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε 100 οικογένειες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Η δράση αυτή αυτή έχει ως στόχο την αδιάκοπη παροχή άμεσης και έμπρακτης υποστήριξης σε οικογένειες και άτομα που βρίσκονται σε αδύναμη οικονομική κατάσταση και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Η διανομή αποτελεί μέρος μιας συστηματικής διακριτικής προσπάθειας εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ο οποίος, μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του και της πολιτικής προστασίας, σε τακτικά χρονικά διαστήματα, προσφέρει «πακέτα αγάπης» προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας όχι μόνο υλική υποστήριξη, αλλά δίνοντας   μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η συνεχής διερεύνηση κοινωνικών αναγκών στον κοινωνικό μας περίγυρο για άτομα που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές τους υποχρεώσεις με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινωνίας όπου η αλληλεγγύη είναι θεμελιώδης αξία.

Back to top