Διαρκής η φροντίδα Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Σε μια πράξη που αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αξία που καταξιώνει την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη,  προχώρησαν εθελοντές  την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2021. Παρέδωσαν  στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας 40 σακούλες τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών καθαρισμού προκειμένου να διανεμηθούν μέσω της δομής  «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στους δημότες μας που έχουν ανάγκη.

Οι εθελοντές  κ.κ Amanda Smith, Antony Smith, Ken Harrop και Jan Harrop παρέδωσαν τα  ανωτέρω είδη στην Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη, ενώ δεσμεύτηκαν ως προς την συνέχεια της προσφοράς από πλευράς τους στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας  προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

 

Τονίζεται δε ότι  στα πλαίσια δράσης κοινωνικής προσφοράς και ενίσχυσης των συμπολιτών μας  που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η φροντίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας είναι διαρκής για τις ευάλωτες ομάδες  με σεμνότητα, σοβαρότητα και τη διακριτικότητα που αρμόζει, με δεδομένο μάλιστα την   αύξηση των κοινωνικών αναγκών.

Εν όψει δε των Αγίων εορτών, της Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος (6-8) και της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15-8), ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας  θα προσφέρει τρόφιμα διαρκείας σε οικογένειες, συμπολίτες μας και σε ευάλωτες ομάδες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Back to top