ΚΑΛΕΣΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ την Κυριακή 14/4/24 και ώρα 10:00 στα “ΑΝΑΠΑΥΤΗΡΙΑ” ΛΟΥΤΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ” ΔΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΑΣ». - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Ο Δήμος  Βόρειας Κέρκυρας πλαισιωμένος από τους πολιτιστικούς Συλλόγους Λουτσών, Περίθειας, Κασσιώπης, Νησακίου ,Σινιών , συμμετέχει ενεργά στην εξαιρετική προσπάθεια της δενδροφύτευσης που διοργανώνει το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας για την αναδάσωση στην περιοχή ¨Αναπαυτήρια¨  Λουτσών.

 Συγχαίρει  και ευχαριστεί  το φορέα για την πρωτοβουλία καθώς επίσης και την Δ/νση Δασών Κέρκυρας  για τη συμβολή της . 

Π Ρ Ο Σ Κ Α Λ Ε Ι

τους συλλόγους (περιβαλλοντολογικούς-πολιτιστικούς-αθλητικούς  κ.α ) , καθώς και τους συμπολίτες μας -φορείς και εθελοντές  που επιθυμούν να είναι συμμέτοχοι στη δενδροφύτευση, την Κυριακή 14/4/24  και ώρα 10:00 στα ΑΝΑΠΑΥΤΗΡΙΑ ΛΟΥΤΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. 

Είναι κίνηση υψηλού συμβολισμού για την προστασία & την αναγέννηση της περιοχής των Λουτσών και της ευρύτερης περιοχής,  με σύνθημα «Φυτεύω μια ρίζα για τη ρίζα μας….Φυτεύω  στις ρίζες του Παντοκράτορα… το δέντρο που πάνω του κλαδώνεται η ψυχή μου και γίνεται άνθη να θάλλουνε στον αιώνα». 

Μετά  την ολοκλήρωση της δράσης θα ακολουθήσει ευχαριστήριο κέρασμα στην πλατεία του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου  Λουτσών.

” ΔΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΑΣ».

Back to top