Κλιμάκιο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α). Ιωαννίνων σε πυρόπληκτες -το καλοκαίρι του 2023- περιοχές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ( Λούτσες-Περίθεια- Σινιές-Κασσιώπη) . - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Κλιμάκιο του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων Ιωαννίνων  (ΕΛ.Γ.Α). επισκέπτεται τις περιοχές που επλήγησαν στην περυσινή πυρκαγιά του Ιουλίου  2023   του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και δη των Λουτσών-Περίθειας- Σινιών-Κασσιώπης- , στα πλαίσια του εκτιμητικού έργου για τις ζημιές που  προκλήθηκαν στο πάγιο και φυτικό κεφάλαιο,.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε στο Δημαρχείο στην Αχαράβη σήμερα  30-5-2023  με το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη, για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί ενώ παρευρέθηκε ο εντεταλμένος  σύμβουλος για τα αγροτικά θέματα Γιάννης Καλούδης και ο πρόεδρος των Λουτσών Βλάχος Γεώργιος.

Ακολουθούν συναντήσεις με τους πληγέντες ιδιόκτητες- οι οποίοι έχουν ενημερωθεί- ούτως ώστε να κατατεθούν και οι προτάσεις εκ μέρους του κλιμακίου για τις αποκαταστάσεις και ο,τι άλλο σχετικό .

Back to top