Με νέο υπερσύγχρονο καδοπλυντήριο, εξοφλημένο, ενισχύεται σημαντικά ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Το νέο καδοπλυντήριο , το οποίο έχει εξοφληθεί, αποτελεί πρωτοποριακή προσθήκη στην υποδομή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , προσφέροντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των δημοτικών κάδων. Με τον εντυπωσιακό εξοπλισμό του, το καδοπλυντήριο διασφαλίζει αποτελεσματική και γρήγορη διαδικασία καθαρισμού, προσφέροντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τους κατοίκους. Ειδικότερα, το καδοπλυντήριο πραγματοποιεί αποτελεσματικό πλύσιμο και απολύμανση κάδων σύμμεικτων αλλά και ανακυκλώσιμων υλικών, διασφαλίζοντας την υγιεινή τους, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού για τον χώρο γύρω από τους κάδους, περιλαμβάνοντας το πλύσιμο του οδοστρώματος.  Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι κατάλληλα εξοπλισμένο ώστε να συμβάλλει σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας   Κέρκυρας, Γιώργος  Μαχειμάρης τονίζει τη σπουδαιότητα αυτής της επένδυσης, δηλώνοντας: “Με την εγκατάσταση αυτού του υπερσύγχρονου καδοπλυντηρίου, επιδιώκουμε όχι μόνο τη βελτίωση της υπηρεσίας καθαριότητας, αλλά και την προώθηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων μας.”

Με αυτήν τη σημαντική προσθήκη, ο Δήμος Βόρειας  Κέρκυρας επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς την τοπική κοινότητα. Καλούμε τους πολίτες μας να εκμεταλλευτούν αυτήν τη νέα υπηρεσία, συνεργαζόμενοι για ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Back to top