Νέα έργα στις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

 

 

Τις συμβάσεις για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Βόρειας Κέρκυρας, υπέγραψε την Πέμπτη 04 Αυγούστου ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, κ. Γιώργος Μαχειμάρης, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Σωκράτη Ξεπαπαδέα, παρουσία του Αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη.

Τα έργα αφορούν στις παρακάτω σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Νηπιαγωγείο Καββαδάδων, Νηπιαγωγείο Νησακίου, Δημοτικό Σχολείο Αγρού, Δημοτικό Σχολείο Κασσιώπης, Γυμνάσιο Περουλάδων (Αμφιπαγιτών), Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρού, Γυμνάσιο Καρουσάδων, Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Κασσιώπης.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας βάζει την παιδεία σε προτεραιότητα. Στηρίζει έμπρακτα τη δημόσια παιδεία και δίνει έμφαση στο ζήτημα της λειτουργικής αναβάθμισης των σχολικών υποδομών. Στα πλαίσια αυτά, προχωρά σε στοχευμένες και αναγκαίες παρεμβάσεις  για την βελτίωση των συνθηκών του σχολικού περιβάλλοντος. Σε αυτή την κατεύθυνση και οι ανωτέρω επισκευές και συντηρήσεις οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών σχολικών κτηρίων.

 

Back to top