ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ εργασιών στο γήπεδο Θιναλιακού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με προγραμματική σύμβαση ΠΙΝ και Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Το «ξεπάγωμα έργων» συνεχίζεται. Ακολουθεί άμεσα των Νυμφών. Αναμονή για τις δεσμεύσεις της ΠΙΝ για Καρουσάδες – Αυλιώτες. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Έπεσαν οι υπογραφές  για τη σύμβαση που αφορά στις εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλιακού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στον  οποίο λόγω φθοράς και παλαιότητας απαιτείται να γίνουν παρεμβάσεις.

Ο αρχικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 200.000,00 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Το έργο χρηματοδοτείται από την ΠΙΝ μέσα από το πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε και υλοποιεί με προγραμματική σύμβαση.

Συνεχίζεται η ίδια διαδικασία «ξεπαγώματος»  για παρεμβάσεις στο γήπεδο Νυμφών ενώ υπάρχουν δεσμεύσεις για τα γήπεδα Καρουσάδων, Αυλιωτών και Κασσωπαίων, οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν, καθώς επίσης και οι χρηματοδοτήσεις για τα γήπεδα στίβου.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή της θητείας της,  η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας  καταβάλλει προσπάθειες με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, να «βγουν από την κατάψυξη» έργα αλλά και  να  μη χαθεί κανένα.

Σημειώνεται πως προσπάθειες ξεκίνησαν από την προηγούμενη περιφερειακή και δημοτική αρχή αλλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι άλλο τα σχέδια κι άλλο οι πράξεις.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, ευχαριστεί την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου για τις συνεχείς προσπάθειες στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Τεχνικών Έργων Μανώλη Ορφανουδάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Γιάννη Αρμενιάκο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΙΝ.

Συνεχίζουμε τις άοκνες προσπάθειες και στο Αθλητισμό.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ «ΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ» …ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

Back to top