Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης στο δάπεδο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Αγρού - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Ο μεγάλος χώρος της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Λυκείου Αγρού μεταμορφώθηκε σε χώρο ευπρεπή και ασφαλή μετά την επεξεργασία του δαπέδου –αίτημα πολλών χρόνων των φορέων, τόσο των διδασκόντων, των μαθητών  όσο και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων – και την τοποθέτηση ετερογενή βινυλικού αθλητικού δαπέδου τοποθετημένης επιφανείας με γραμμογράφηση για τις ανάγκες γυμναστηρίου.

Οι ανωτέρω εργασίες που τελούσαν υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χαρίτωνα Κουτσούρη  σε συνεργασία με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου  Παναγιώτη Παπαδάτο  ολοκληρώθηκαν κι εντός των επόμενων ωρών η αίθουσα παραδίδεται στη  σχολική κοινότητα. Σημειωτέον ότι η αίθουσα δύναται να καλύψει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις , ειδικά δε της ΔΕ Αγίου Γεωργίου.

 Είναι μια ακόμα  εξόχως σοβαρή παρέμβαση στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου –Λυκείου Αγρού μετά και  την κατασκευή εκ νέου του στεγάστρου στην κεντρική είσοδο που έχει προηγηθεί (αίτημα πολλών χρόνων κι αυτό).

Αποτελούν δε μέρος του συνολικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κέρκυρας για την αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Back to top