Πρώτη παράδοση ανακυκλώσιμων ρούχων για το 2022 από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Με την  παράδοση ενός τόνου ανακυκλώσιμων ρούχων από κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και τη συνεργασία του  προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργου Μαυρόπουλου, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στην ΚΟΙΝΣΕΠ “Όλοι μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας” του κ. Σπύρου Νεράντζη,  ξεκινά το 2022.

Η δράση της Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κέρκυρας  μετρά ρεκόρ ανακύκλωσης ρούχων  με 17  συνολικά τόνους από τον Μάιο που ξεκίνησε σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ “Όλοι μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας” του κ. Σπύρου Νεράντζη, ως και σήμερα.

Συγχαίρουμε τις δημότισσες και τους δημότες για την ανταπόκριση και το ζήλο με τον οποίο συμμετέχουν. Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση, βασικοί πυλώνες της κυκλικής οικονομίας, είναι ανθρωποκεντρικές δράσεις και η συμμετοχή όλων είναι βασική προϋπόθεση για ένα καθαρό περιβάλλον, με καθοριστική και αποτελεσματική συμβολή στη μείωση του κόστους αποκομιδής και μεταφοράς των απορριμμάτων.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, ευχαριστεί του δημότες και τις επιχειρήσεις  για την ανταπόκριση τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Back to top