Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη για την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Κέρκυρα: Θλίψη για το χαμό του Νίκου Γραμμένου - Κέρκυρα Σήμερα - Corfu News - kerkyrasimeraH Κέρκυρα σήμερα θρηνεί, έναν ΑΞΙΟ, ΣΥΝΕΠΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ. Που διακρίθηκε, για την υπεύθυνη προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Ειδικά, η μεγάλη οικογένεια  των υπηρεσιών Διοίκησης, βιώνει με οδύνη, την απώλεια ενός άξιου στελέχους της, που είχε ακόμη πολλά να προσφέρει,  το Διευθυντή Διοίκησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Νίκο Γραμμένο.

 

Όλα αυτά τα χρόνια, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, για τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας και της τωρινής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Διακρινόταν για τις πολύπλευρες γνώσεις του στη διοίκηση, την υπευθυνότητα και την αξιοθαύμαστη ηρεμία του στην αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων θεμάτων.

 

Ως Νομάρχης Κέρκυρας  είχα τη μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του . Ήταν πάντα, ένας Ωραίος Άνθρωπος. Ευγενής, πανάξιος, ταπεινός  και δοτικός. Και αυτή η ομορφιά της ψυχής του, θα μείνει ανεξίτηλη για πάντα, στη μνήμη μας.

 

Θέλω να εκφράσω, τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια, για την τόσο πρόωρη απώλειά του, στην οικογένειά του που υπεραγαπούσε,  στους συγγενείς, στους οικείους , τους συναδέλφους και φίλους του.

 

Καλό ταξίδι Νίκο, θα σε θυμόμαστε πάντα!

Back to top