136 νέοι κάδοι απορριμμάτων στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας ενισχύουν το δίκτυο και αντικαθιστούν τους φθαρμένους. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας  προμηθεύτηκε με ιδίους πόρους 136 κάδους σύμμεικτων απορριμμάτων . Τους παρέλαβε  την Τρίτη  18 Ιουνίου  , προκειμένου σταδιακά να ενισχυθεί  το δίκτυο,  να ανανεωθεί με την αντικατάσταση των φθαρμένων λόγω παλαιότητας , αλλά και  να αντικατασταθούν όσοι μπλε έχουν απομείνει (έτσι ώστε να αυτοί να υπάρχουν μόνον στις γωνίες ανακύκλωσης).

 «Συνεχίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό καθαριότητας με την προμήθεια συνολικά 136 νέων πράσινων  κάδων, που θα τοποθετηθούν στο δίκτυο  του Δήμου, ώστε να αντικαταστήσουν τους παλιούς και φθαρμένους κάδους», τόνισε η αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας,  Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και  τέλεσης πολιτικών γάμων Σπυριδούλα Κόκκαλη. Πρόκειται για μια προσπάθεια του δήμου, που αποσκοπεί στην βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας , τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο καθαριότητας  και πρόσθεσε πως κύριο μέλημά της Δημοτικής Αρχής είναι  η καθημερινότητα του πολίτη και η επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην καθαριότητα και το περιβάλλον.

Η ποιότητα ζωής του πολίτη ξεκινά από  την  κάθε κοινότητα, κάθε  οικισμό , καθαρό και όμορφο. Για αυτό και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν σταδιακά ένα σύγχρονο δίκτυο, το οποίο θα διευκολύνει σημαντικά κατοίκους και επισκέπτες να διατηρούν  το Δήμο καθαρό ».

Back to top