Πρόσκληση σε Συνεδρίαση (11η) – ΕΙΔΙΚΗ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ (μέσω φυσικής παρουσίας (δια ζώσης) του Δημοτικού Συμβουλίου - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Προσκλήσεις Συλλογικών Οργάνων

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση (11η) – ΕΙΔΙΚΗ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ (μέσω φυσικής παρουσίας (δια ζώσης) του Δημοτικού Συμβουλίου

May 22 @ 19:30 - 23:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΗ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ταχ. Δ/νση : Αχαράβη, Κέρκυρα
Τηλ.: 2663360113
Ηλεκτρονική Δ/νση: dim_symvoulio@1354.syzefxis.gov.gr
Πληρ.: Γ. Τσιριγώτης
Προς :
1. κ. Γεώργιο Μαχειμάρη,
Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας
2. κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους (τακτικούς)
(Σύμφωνα με τον Πίνακα Αποδεκτών)
3. κ.κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Βόρειας
Κέρκυρας (Σύμφωνα με τον Πίνακα
Αποδεκτών)

Έχοντας υπόψη:

α) τις διατάξεις του ν. 5056/6.10.2023 (ΦΕΚ τ. Α’/163/2023) “Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών” και ειδικότερα του άρθρου 7 “Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής – Προσθήκη άρθρου 67Α στον ν. 3852/2010”,

β) τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ τ. Α΄/87), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5056/6.10.2023 (ΦΕΚ τ. Α’/163/2023) και

γ)  τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (ΑΔΑ: ΩΔΡΦ46ΜΓΜΥ-ΦΘΕ),

Καλείστε στην 11η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα είναι Ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας, και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Σχολικού Κέντρου Θιναλίων στην Αχαράβη, την Τετάρτη  22 Μαΐου  2024 και ώρα 19:45 μ.μ.

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν κατατεθεί από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Κοινοτήτων τα εξής θέματα:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 1. Πότε σκοπεύετε να ξεκινήσει η διαδικασία για την κατασκευή του Δημοτικού ΣΜΑ ;

(Κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κ. Σπυρίδωνα Βάρελη)  

 1. Τι συμβαίνει με τις εργασίες στο γήπεδο του Αλμυρού (ταρτάν- χλοοτάπητας ) και γιατί δεν πληρώνεται ο εργολάβος για το γήπεδο Καρουσάδων έτσι ώστε να τελειώσει και το γήπεδο Αυλιωτών;

(Κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κ. Σταμάτη Πουλιάση)

 1. Σας καλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν έχει υποπέσει στην αντίληψη σας ότι στους εργασιακούς χώρους του Δήμου μας σχεδόν καθημερινά παρευρίσκονται άτομα (απλοί Δημότες χωρίς εργασιακή σχέση με τον Δήμο ) τα οποία περιφέρονται εντός αυτών και εν συνεχεία πολλές φορές επιβιβάζονται ακόμη και σε υπηρεσιακά οχήματα ή μηχανήματα έργου με τα οποία κινούνται σε όλη την επικράτεια του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Ρωτάω λοιπόν: Α) Είναι σύννομη αυτή η κατάσταση και από ποιόν κανονισμό ή νόμο προβλέπεται ; Β) Σε περίπτωση τυχόν ατυχήματος πως θα δικαιολογηθεί η παρουσία αυτών εντός των οχημάτων ; Και επίσης ποιος φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί; Στο ίδιο πνεύμα της ερώτησης επιθυμώ η Δημοτική Αρχή να απαντήσει και στα εξής: Εν όψει θερινής περιόδου έχει διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζόμενων που χρησιμοποιούν μηχανήματα έργου ή οχήματα τα οποία καθημερινά και επί πολλές ώρες βρίσκονται στον δρόμο; Αναφέρομαι δηλαδή στο εάν γίνεται η προβλεπόμενη τεχνική συντήρηση (ελαστικά , φρένα κλπ) για τη σωστή και νόμιμη λειτουργία αυτών , έτσι ώστε πρωτίστως οι εργαζόμενοι να νιώθουν την ασφάλεια που απαιτείται και δευτερευόντως να αποφεύγουμε δυσμενή σχόλια τα οποία δεν τιμούν τον Δήμο μας.

(Κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» και Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιο Μαρτίνο)

 1. Ποιά η εξέλιξη των έργων : 1) τοιχίο Αγίου Ιωάννη και 100κ.μ μπετόν έξω από την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων στον οικισμό Βατωνιές; (Κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κ. Μιχάλη Ψαρρά)
 1. Υπάρχει σχεδιασμός ευρέσεως λύσης για την κάκιστη εικόνα του κτιρίου στο Νηπιαγωγείο Κασσιόπης (Κατατέθηκε από την Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κα. Ελεονόρα Τρύφωνα)
 1. Τι έχετε σκοπό να πράξετε για την προσβασιμότητα του δρόμου από Ασπιωτάδες προς παραλία Αγίου Γεωργίου; (Κατατέθηκε από την Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κα. Μαγδαληνή Κοντάλιπου)
 1. Τι έχετε πράξει μετά από αυτοψία που πραγματοποιήσατε στην παραλία Αγίου Γεωργίου η οποία χρήζει βελτίωσης ως προς την εικόνα και την προσβασιμότητα της; (Κατατέθηκε από την Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κα. Αναστασία Λιουδάκη)
 1. Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του δήμου μας είναι η περιοχή του Αλμυρού, μπορείτε να μου πείτε τι έχει γίνει ή τι προβλέπεται να γίνει στο άμεσο μέλλον ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η ασφάλεια αλλά και η ομαλή διαβίωση των ανθρώπων σε αυτή τη περιοχή; (Κατατέθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Συμπαράταξη Ανεξάρτητων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα» κ. Κωνσταντίνο Μαλαχά)
 1. Η κοινωνίας των Δ.Δ. Αγ. Γεωργίου και Εσπερίων είναι αναστατωμένη από τη σχεδιαζόμενη κατασκευή ιδιωτικού Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) σε περιοχή των Ραχτάδων. Η δημιουργία ΣΜΑ στη θέση αυτή είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει αρνητικά και πολύμορφα την ζωή χιλιάδων δημοτών. Εκφράσεις της δικαιολογημένης αντίδρασης είναι η σύγκληση λαϊκής συνέλευσης στους Ραχτάδες με τη συμμετοχή κατοίκων και φορέων από την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία επιτροπής αγώνα και η συγκέντρωση υπογραφών καταδίκης από κατοίκους.

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της δημοτικής αρχήςη οποία μέσω των εκπροσώπων της στη συνέλευση των Ραχτάδων δήλωσε άγνοια και δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Από την άλλη η επιχείρηση που προωθεί τον ΣΜΑ (είναι η ίδια που έχει εισπράξει από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια αρκετά εκατομμύρια για τη μεταφορά των απορριμμάτων με διαδικασίες μάλιστα απευθείας ανάθεσης) έχει ήδη αγοράσει χώρο δείχνοντας αυτοπεποίθηση για το αποτέλεσμα του προγραμματισμού της.

Όλα αυτά βεβαίως συμβαίνουν στο έδαφος μιας πολιτικής (των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) που μετατρέπει με διάφορα μέτρα και επιλογές όλο και περισσότερο σε επιχείρηση τη διαχείριση των απορριμμάτων. Στο πλαίσιο αυτού είναι και η  απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ (7-5-21) σύμφωνα με την οποία για “εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας ΣΜΑ” δεν απαιτείται έκδοση άδειας ή έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.

Ερωτάται η δημοτική αρχή για το ποια είναι η θέση της στο ζήτημα και εάν προτίθεται να κάνει κάτι ώστε να εμποδίσει τη δημιουργία του συγκεκριμένου ΣΜΑ. (Κατατέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βόρειας Κέρκυρας» κ. Κωνσταντίνο Γεώργιο Ρούσσινο)  

 1. Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο μέρος του μαθητικού δυναμικού της Βόρειας Κέρκυρας στεγάζεται σε κοντέινερ. Συγκεκριμένα υπάρχουν συνολικά 15 τέτοιες “αίθουσες” με περισσότερους από 300 μαθητές σε διάφορα σχολεία (Λύκειο Αγρού, Σχολικό Κέντρο Βελονάδων, Γυμνάσιο Αμφιπαγιτών, Νηπιαγωγείο Περουλάδων, Σχολικό Κέντρο Κασσιώπης).

Το 2019 η δημοτική αρχή είχε παραλάβει αυτή την αρνητική κληρονομιά την οποία την παρέδωσε το 2023 απείρακτη χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Στο ξεκίνημα της νέας της θητείας αντί να κάνει βήματα αντιμετώπισης του προβλήματος το όξυνε αυξάνοντας τα κοντέινερ και τους μαθητές σε αυτά. Συγκεκριμένα τις ελλείψεις αιθουσών στο Βρεφονηπιακό Σταθμό των Σινιών επέλεξε να τις “αντιμετωπίσει” με κοντέινερ. Μάλιστα το κουτί που έφερε η δημοτική αρχή σκεπάζει ένα παραδοσιακό κτίριο και στηρίζεται με τάβλες (!) γιατί η αναγκαία υποδομή τοποθέτησης φτιάχτηκε μικρότερη (!).

Η υποβαθμισμένη σχολική στέγη βεβαίως είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων αλλά και των διοικήσεων των δήμων, όπως η σημερινή, που συμβιβάζονται με αυτή την πολιτική.

Ερωτάται η δημοτική αρχή εάν για αυτή αποτελεί ντροπή το 15% των μαθητών να εκπαιδεύεται σε τέτοιες συνθήκες; Επίσης εάν σκέφτεται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, με ποιο τρόπο και με ποιο χρονοδιάγραμμα; (Κατατέθηκε από την Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βόρειας Κέρκυρας» κα. Ελένη Ξάνθου)

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

 1. Προβλέπεται να γίνει άμεσα κάποια ενέργεια ώστε να χωθεί ο αγωγός που ενώνει την Καμαρέλα με την δεξαμενή στους Αγραφούς και ο οποίος εκτός του ότι φθείρεται καθημερινά από τις καιρικές συνθήκες δυσχεραίνει κιόλας την προσβασιμότητα των κατοίκων της περιοχής στα κτήματα τους ; (Κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγραφών κ. Σπυρίδωνα Προβατά)
 1.  ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΥΜΦΩΝ.

Ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών στην πλατεία Ποταγου.

Ενημέρωση όσον αφορά το αγροτικό ιατρείο Κοινότητας Νυμφών.

Ενημέρωση για  την πρόοδο του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Θερμοκήπια.

Ενημέρωση για  την πρόοδο του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Μπαρμπατι.

Ενημέρωση για  την πρόοδο του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Γήπεδο Νυμφών.

(Κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νυμφών κ. Νικόλαο Τσενεμπή)

 

 1. Πριν από δύο μήνες στην αντίστοιχη διαδικασία λογοδοσίας σας είχαμε θέσει το θέμα της τραγικής κατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στην ΤΚ. Αγίου Αθανασίου. Επανερχόμαστε γιατί δεν έχετε κάνει τίποτα. Παράλληλα σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στη δημοτική οδοποιία στους δρόμους που οδηγούν στο Κέντρο Υγείας και στο νεκροταφείο του χωρίου.

Ερωτάται η δημοτική αρχή τι θα κάνει και πότε για τους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους στην κοινότητα Αγίου Αθανασίου. (Κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Αθανασίου κ. Αλέξανδρο Παγιατάκη)

 

 1. Η κατάσταση των αγροτικών και δημοτικών δρόμων στην Τ.Κ. Βαλανειού είναι τραγική. Το 80% των αγροτικών δρόμων είναι μη προσπελάσιμοι. Οι δημοτικοί δρόμοι Ρεκίνι- Βαλανειό (στο κομμάτι Λαγγάδι Άγιος Αρσένιος) και Αγίου Νικολάου προς δεξαμενή είναι επίσης σε κακή κατάσταση. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν προσβάσεις στα κτήματα και αντιπυρικές ζώνες και να δυσχεραίνεται η ζωή των κατοίκων.

Ερωτάται, λοιπόν,  όπως πριν από 2 μήνες η δημοτική αρχή, πώς και πότε θα ενεργήσει ώστε να λυθούν τα προβλήματα αυτά στο Βαλανειό. (Κατατέθηκε από την Πρόεδρο της Κοινότητας Βαλανειού κα. Διαμαντίνα Βασιλάκη)

 Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, δεδομένου ότι έχουν υποβληθεί πάνω από δύο (2) θέματα από τους προέδρους των Κοινοτήτων της Βόρειας Κέρκυρας, θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση από το προεδρείο από την οποία θα προκύψουν τα δύο (2) θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Παναγιώτης Παπαδάτος

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)15. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)16. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ του ΔΑΝΙΗΛ
3. ΕΛΕΝΗ ΞΑΝΘΟΥ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)17. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΝΕΛΗΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ18. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΑΡΕΛΗΣ του ΖΗΣΙΜΟΥ
5. ΧΑΡΙΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ19. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΧΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
6. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ20. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
7. ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ21. ΜΙΧΑΗΛ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΡΑΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
8. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ του ΜΙΧΑΗΛ22. ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΤΡΥΦΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ23. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΥ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
10. ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΚΕΜΠΡΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ24. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
11. ΕΥΓΕΝΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΣΠΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ25. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΣΣΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
12. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
13. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
 ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
1.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΠΑΓΙΑΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2.ΑΓΡΟΥΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
3.ΑΡΚΑΔΑΔΩΝΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4.ΑΡΜΕΝΑΔΩΝΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
5.ΑΦΙΩΝΟΣΜΠΑΡΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΙΩΑΝΝΗ
6.ΔΑΦΝΗΣΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7.ΔΡΟΣΑΤΟΥΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8.ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝΛΟΥΒΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9.ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΓΥΡΟΥΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10.ΜΕΣΑΡΙΑΣΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11.ΠΑΓΩΝΡΩΜΑΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
12.ΡΑΧΤΑΔΩΝΑΡΜΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
13.ΧΩΡΕΠΙΣΚΟΠΩΝΝΙΚΟΠΑΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 Δ.Ε. ΕΣΠΕΡΙΩΝΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
1.ΑΓΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.ΑΓΡΑΦΩΝΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
3.ΑΝΤΙΠΕΡΝΩΝΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΕΝΗ
4.ΑΥΛΙΩΤΩΝΚΟΥΒΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
5.ΒΑΛΑΝΕΙΟΥΒΑΣΙΛΑΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑ
6.ΒΕΛΟΝΑΔΩΝΜΗΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
7.ΚΑΒΑΛΛΟΥΡΙΟΥΣΠΙΓΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
8.ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
9.ΜΑΓΟΥΛΑΔΩΝΚΑΛΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
10.ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.ΣΙΔΑΡΙΟΥΒΛΑΣΕΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
 Δ.Ε. ΘΙΝΑΛΙΩΝΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
1.ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣΒΛΑΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
2.ΕΠΙΣΚΕΨΗΣΚΟΝΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3.ΚΛΗΜΑΤΙΑΣΤΡΟΥΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4.ΛΑΥΚΙΟΥΜΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΙΧΑΗΛ
5.ΛΟΥΤΣΩΝΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6.ΝΥΜΦΩΝΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
7.ΞΑΝΘΑΤΩΝΔΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
8.ΠΕΡΙΘΕΙΑΣΚΑΣΣΑΡΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ
9.ΠΕΤΑΛΕΙΑΣΑΛΑΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
10.ΣΦΑΚΕΡΩΝΝΙΚΟΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
 Δ.Ε. ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
1. ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2.ΝΗΣΑΚΙΟΥΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3.ΣΙΝΙΩΝΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

 

Details

Date:
May 22
Time:
19:30 - 23:30
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων 1ου Σχολικού Κέντρου Θιναλίων
Αχαράβη
Αχαράβη, Select a State: 49081 Greece

Organizer

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας
Back to top