ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Σύσκεψη στο Δημαρχείο στην Αχαράβη με μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για μέτρα πρόληψης -αντιμετώπισης μετά το τελευταίο κρούσμα λεπτοσπείρωσης. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Συνεργασία Περιφέρειας Ιονίων Νήσων –Δήμου Βόρειας Κέρκυρας-Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας-ΕΟΔΥ για άμεσες –ενδεδειγμένες ενέργειες.

Επιτόπια διερεύνηση-κατόπτευση- πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στον πιθανολογούμενο χώρο έκθεσης του τελευταίου κρούσματος λεπτοσπείρωσης στη Βόρεια Κέρκυρα.

Στην συνέχεια,  το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους κ.κ : εκ μέρους του ΕΟΔΥ Δουγά Γεώργιο, Μαλλιάκα Ασημίνα , εκ μέρους του τοπικού παραρτήματος του ΕΟΔΥ Δελλή Ελένη, εκ μέρους της Δνσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Ιωάννη Λίγκα προϊστάμενου της Δ/νσης Υγιεινής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και  Καζαντζόγλου Χριστίνα  συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη . Στη σύσκεψη που ακολούθησε  έγινε ενημέρωση  της υφιστάμενης κατάστασης .  

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας  «Αγία Ειρήνη» και ο  ΕΟΔΥ,  προχωρούν άμεσα στις ενδεδειγμένες ενέργειες και στα απαιτούμενα μέτρα για την προφύλαξη του πληθυσμού. 

Back to top