Βράβευση Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη και Αντιδημάρχου Κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλας Κόκκαλη για τη στήριξη των δράσεων του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας . - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη και την Αντιδήμαρχο Κυκλικής οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων  Σπυριδούλα Κόκκαλη, τίμησε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας για τη διαχρονική , πολύτιμη και σημαντική στήριξή και προσφορά τους. Στη  λιτή αλλά με ισχυρούς συμβολισμούς εκδήλωση τα βραβεία παρέδωσε η Πρόεδρος του φορέα κ.Μαρία Δημουλά.   

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας του  ερυθρού σταυρού και ερυθράς ημισελήνου  και αφορούσε στη στήριξη και συμμετοχή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στις πολυσχιδείς δράσεις του οργανισμού και δη στις τιτάνιες προσπάθειες   που καταβάλλει σε όλο τον κόσμο  με τη συνεισφορά του σε διεθνείς κρίσεις ,για την ανακούφιση των ανθρώπων από τις αρρώστιες, τους λοιμούς, τις καταστροφές και τους πολέμους .

Ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στους πολίτες που ταχύτητα ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Δήμου στην ως άνω κατεύθυνση. 

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν  και οι δήμαρχοι Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  και Νότιας Κέρκυρας κ.κ Μερόπη –Σπυριδούλα Υδραίου και Κων/νος Λέσσης αντίστοιχα και ο Αντιδήμαρχος  κοινωνικής πολιτικής Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  κ. Ανδρέας Σκούπουρας.

 

Back to top