ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στην παραλία ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΓΩΝ και 4ο κατά σειρά σοβαρό περιστατικό. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Δεύτερη σοβαρή δολιοφθορά  σε διάστημα λίγων μηνών προκλήθηκε σε μηχάνημα έργου ( ερπυστριοφόρο) του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, το οποίο διενεργούσε εργασίες καθαρισμού-ευπρεπισμού  στην παραλία Αγίου  Γεωργίου Πάγων.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τον εργαζόμενο του Δήμου  που πήγε να εργαστεί στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα είχε διακοπεί και το ρεύμα από κοντινή κολώνα για τέλεια συσκότιση στο σημείο. Η σημαντική δολιοφθορά στο μηχάνημα καταγράφεται ως επικίνδυνη  και άμεσα κλήθηκε η αστυνομία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό:

Την απόπειρα εμπρησμού προ ολίγων μηνών σε μηχάνημα έργου ( γκρέιντερ) του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας,  το οποίο διενεργούσε εργασίες στο δρόμο Ασπιωτάδων -Αγίου  Γεωργίου Πάγων ,τον κίνδυνο ανθρώπινης ζωής εργαζομένου αλλά και τα υβριστικά συνθήματα κατά του προσώπου του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ -για άλλη μια φορά- το περιστατικό  που μας υποχρεώνει, πέρα από τη θλίψη , την εντροπή και την αγανάκτηση να προχωρήσουμε τις σκέψεις μας παραπέρα. 

Απώτερος στόχος είναι: Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΈΡΓΟ -ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ-ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  του ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η Δημοτική Αρχή πράττει παν ό,τι απαιτείται  για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, της  δημοτικής περιουσίας-μηχανολογικού εξοπλισμού –της  πορείας των έργων του Δήμου Β. Κέρκυρας.

Η δολιοφθορά θλίβει τον κάθε κάτοικο και δημότη του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, αφού υπονομεύεται η ανάπτυξη του τόπου του και  η ζωή των κατοίκων του.

Back to top