Εθιμοτυπικές επισκέψεις τις Άγιες ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα είχαν οι επισκέψεις που πραγματοποίησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές που λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου μεταφέροντας και τις προσωπικές ευχές του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη.

Πρώτος σταθμός το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, όπου οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Μουζακίτης / Καθημερινότητας και Σπυριδούλα Κόκκαλη / Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος, αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας. Ζήτησαν δε να μεταφερθούν οι ευχές σε όλο το προσωπικό του τμήματος που τις άγιες ημέρες  των εορτών είναι επιφορτισμένο με το έργο της εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας.

Επόμενος σταθμός  και ανταλλαγή ευχών στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θιναλίων, το ανθρώπινο δυναμικό του οποίου ευρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και εγρήγορση για το κοινό καλό.

Στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Αγίου Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Παπαδάτος  μαζί με τους δυο Αντιδημάρχους αντάλλαξαν ευχές και  ζήτησαν να μεταφερθούν οι  ευχές  όλων για υγεία και δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τελευταίος σταθμός των εθιμοτυπικών επισκέψεων ο Ξενώνας Θιναλίου που υπάγεται στο ΓΝΝ Κέρκυρας και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ όπου οι Αντιδήμαρχοι Χαρίτων Κουτσούρης / Έργων, Ανάπτυξης & Ενέργειας και Σπυριδούλα Κόκκαλη / Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος,  αντάλλαξαν τις ευχές με το προσωπικό, αναγνωρίζοντας για μια ακόμα φορά την προσφορά των ανθρώπων που καθημερινά ζουν και εργάζονται για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Αστυνομικό Τμήμα (ΑΤ) Βόρειας ΚέρκυραςΠυροσβεστικό Κλιμάκιο Θιναλίων
Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Αγίου ΑθανασίουΞενώνας Ψυχικής Υγείας
Back to top