ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΑΒΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2023. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Ενημερώνουμε ότι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2023 (αρχής γενομένης από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26) θα εκτίθεται στην πλατεία Δημαρχείου στην έδρα του Δήμου στην Αχαράβη, ο νέος υπερσύγχρονος  μηχανολογικός εξοπλισμός  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, (ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΈΡΓΟΥ -ΦΟΡΤΗΓΑ-ΕΚΣΚΑΦΕΙΣ-ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ-ΠΥΡΑΥΛΑΚΙ-ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ , ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ κ.α) .

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας προσκαλεί τους πολίτες να περιηγηθούν την έκθεση το εορταστικό τριήμερο ( 24-25-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023) .

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί βασικές μας προτεραιότητες. Η προμήθεια σύγχρονων μηχανημάτων επιτρέπει στις Τεχνικές Υπηρεσίες και στις Υπηρεσίες Καθαριότητας να επιτελέσουν καλύτερο και αποδοτικότερο έργο, ανταποκρινόμενες στις ανάγκες, των Δημοτικών Ενοτήτων και των Κοινοτήτων μας.

Συνεχίζουμε, να «χτίζουμε» την περιουσία του Δήμου.

Back to top