ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΟΝΟ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 201 ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΡΑΔΌΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΕΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας παρέδωσε ενάμιση τόνο πλαστικά καπάκια στον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 με στόχο την κάλυψη των αναγκών συμπολιτών μας σε αναπηρικά αμαξίδια και άλλα ορθοπεδικά είδη.

Στην παράδοση – παραλαβή συμμετείχε εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργος Μαυρόπουλος, ενω  εκ μέρους του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ  Κέρκυρας ο Πρόεδρος  , κ. Γιώργος Σπανός και ο Ταμίας του Συλλόγου, κ. Αλέξανδρος Καποδίστριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καπάκια προήλθαν από το δίκτυο 201 γωνιών ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο Σύλλογος ΑμεΑ θα παραδώσει το επόμενο διάστημα ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο 2ο Ειδικό Σχολείο Κέρκυρας στους Βελονάδες.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την συμμετοχή τους σε όλες τις δράσεις κυκλικής οικονομίας και τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ για το σημαντικό έργο κοινωνικής προσφοράς που επιτελεί.

Back to top