Η κατάρα του «τσιμέντο να γίνει» ακολουθεί όσους βοήθησαν και βοηθούν να γίνει και στη ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ περιοχή περιβαλλοντικού κάλους και ΝΑΤURA ό,τι και στον ΕΡΗΜΙΤΗ. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Μόνο αποστροφή προκαλεί η προσπάθεια εκμετάλλευσης ενός περιβαλλοντικού ζητήματος που αφορά στη Λίμνοθάλασσα  Αντινιώτη και η οποία είναι από διαστρεβλωμένη μέχρι και εντελώς ανυπόστατη τόσο από την κα της ΛΑΣΥ όσο και από τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας Κώστα Ρούσσινο. 

Οι κ.κ  μη έχοντας άλλο τρόπο  χρησιμοποιούν γκεμπελικές μεθόδους κατασυκοφάντησης και λασπολογίας .

Η Δημοτική αρχή προσπαθεί να ανταποκριθεί στο σημαντικό έργο της, αντιμετωπίζοντας και τις παθογένειες των παλαιότερων χρόνων. Ας μάθουν λοιπόν ότι η κατάρα «τσιμέντο να γίνει»  είναι γραμμή που ακολουθούν όσοι βοήθησαν να τσιμεντοποιηθεί ο Ερημίτης. Ας πάψουν λοιπόν  να χύνουν κροκοδείλια περιβαλλοντικά δάκρυα. Δεν πείθουν κανένα για το ενδιαφέρον τους. Αντίθετα είναι καταφανές πλέον ότι ακολουθούν κατά πόδας το σκληρό πυρήνα των  κ.κ Ασπιώτη και Βάρελη, οι οποίοι στήριξαν τη τσιμεντοποίηση ΕΡΗΜΙΤΗ.

Εμείς χρόνια και χρόνια συγκρουστήκαμε, σε εποχές δύσκολες …με  αδιάλλακτες κυβερνήσεις, βρεθήκαμε απέναντι στους  μεγαλοϊδιοκτήτες που χωρίς κανέναν ενδοιασμό, για «τα τάλαρα»,   ισοπεδώνουν και τσιμεντοποιούν. Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι ιερό και πρώτιστο μέλημα μας. Κάποιοι άλλοι έχουν επιλέξει εντέχνως απλά να εξαπολύουν τη λάσπη τους. Αμφιβάλλουμε ακόμα κι αν γνωρίζουν που ευρίσκεται η Λίμνοθάλασσα Αντινιώτη, ο δρόμος κ.λ.π.

Πριν κρεμάσουν λοιπόν στα μανταλάκια «ώριμους  και άγουρους» δεν μπήκαν καθόλου στη διαδικασία να ερωτήσουν τις υπηρεσίες του Δήμου αν υπάρχει καταθετημένο κάτι σχετικό.  Γιατί είναι τελικά πολύ πιο εύκολη η προσφιλής τακτική τους που τους επιτρέπει αβασάνιστα να λένε: «Η ταφόπλακα στη Λίμνη Αντινιώτη»  «με την ευχή του Δήμου», «του Δημάρχου». Εντροπή. 

Back to top