Ολοκληρώθηκε με συνέπεια η πράξη δωρεάς του οικοπέδου 10 στρεμμάτων για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας από το συνδημότη μας, οικογενειάρχη και επιχειρηματία κ.Κώστα Μαχειμάρη. - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

«Μας συγκινεί ιδιαίτερα η παρουσία μας, σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στην ιστορική για τον τόπο μας στιγμή της υπογραφής της Συμβολαιογραφικής Πράξης Δωρεάς του οικοπέδου για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας από το συνδημότη μας, οικογενειάρχη και επιχειρηματία κ. Κώστα Μαχειμάρη, αδελφό του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας κ.Γιώργου Μαχειμάρη.

Η ευγενική δωρεά στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας από τον κ. Κ.Μαχειμάρη στην ευθεία Ρόδας- Καρουσάδων που αφορά 10 στρέμματα ιδιοκτησίας του για την κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου Βόρειας Κέρκυρας, πληροί τις προβλεπόμενες προδιαγραφές , ενώ σε όλες τις μελέτες προκρίνεται ως το καταλληλότερο σημείο για όλο το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.

Αποδεικνύει με αυτή την κίνηση-παρακαταθήκη- για πολλοστή φορά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει για τον τόπο, τους κατοίκους του και ιδιαίτερα τη νεολαία. Η συγκεκριμένη δωρεά μας δίνει τη δυνατότητα να επισπεύσουμε και τον σχεδιασμό μας και να ολοκληρώσουμε ακόμα γρηγορότερα το πλάνο για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας.

Ας δεχθεί ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ από σύσσωμη τη δημοτική αρχή του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας “.

Από τη Δημοτική Αρχή Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

 

Back to top