Συγχαρητήρια Μαχειμάρη σε Γκίκα… - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

 

Συγχαρητήρια επιστολή του δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας προς το νέο υφυπουργό Ναυτιλίας.

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή, εκφράζοντας τη Δημοτική Αρχή και την κοινωνία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ,θα ήθελα να σας συγχαρώ για τα νέα καθήκοντά σας, ως Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Είναι χαρά και τιμή για την Κέρκυρα, ένας συμπολίτης μας, ένας άνθρωπος που αγαπά και αγωνίζεται για το Νομό , να αναλαμβάνει αυτό το κρίσιμο πόστο που την αφορά σημαντικά.

Με ικανοποίηση θα ακούσουμε τις δεσμεύσεις για το λιμάνι των Αυλιωτών, για τα αλιευτικά μας καταφύγια και τη Μαρίνα στην Ημερολιά.

Όπως γνωρίζετε είναι διαχρονικά αιτήματα της κοινωνίας να προχωρήσουν και ολοκληρωθούν αλλά και βασική προτεραιότητα της Δήμου Βόρειας Κέρκυρας .

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθείτε με την νέα ιδιότητα σας στο Δήμο μας, για να συζητηθεί διεξοδικά ο αναπτυξιακός σχεδιασμός για τα θέματα λιμενικής πολιτικής που μας αφορούν.

Και βέβαια θεωρούμε δεδομένες –τις αναμένει όλη η κοινωνία – ουσιαστικές παρεμβάσεις σας στη κατεύθυνση επίλυσης των μεγάλων διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί μας, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΥΓΕΙΑ, ΟΔΟΠΟΙΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ κλπ.

Με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στο έργο σας, ελπίζουμε σε μια συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία για το συμφέρον του Νησιού μας που όλοι αγαπάμε.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας

Γεώργιος Μαχειμάρης

Back to top