Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη σε όλους όσοι εργάστηκαν για την αποκατάσταση λειτουργίας της γεώτρησης κάτω από τις παλιές Σινιές στη θέση ΚΑΜΙΝΙΑ (κάτω απο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ) . - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Φερτά υλικά από κατολισθήσεις  εξ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων δημιούργησαν μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση  στη γεώτρηση κάτω από τις παλιές Σινιές στη θέση ΚΑΜΙΝΙΑ (κάτω απο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ), Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και τα πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, χρειάστηκε να εργαστούν σε πολλαπλά επίπεδα αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι  δούλεψαν ασταμάτητα προκειμένου να αποκαταστήσουν τη λειτουργία της, αντιμετωπίζοντας σοβαρούς κινδύνους και δυσκολίες, και δη το συνεργείο  της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ του τμήματος Βορρά  του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , εργαζόμενοι του Δήμου ,ο εργολάβος κ.Νικόλαος Πουλής , ο συνεργάτης κ.Σαλβάνος Βασίλειος  και ο Αντιδήμαρχος κ.Μουζακίτης Νικόλαος .

Ευχαριστούμε επίσης από τη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ τους κ.κ Αργυρό Βασίλειο και  Αναστάσιο Κατσαρό για την εξαιρετική συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους.

 Συγχαίρουμε  και ευχαριστούμε  όλους  τους ανωτέρω και όσους λειτούργησαν προσθετικά στην ως ανω κατεύθυνση  .

Back to top