Κατάληψη των γραφείων της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας το πρωί της Δευτέρας 6-11-2023 . Αποσύρονται οι προκλητικές αναθέσεις . «Αντιδεοντολογικό και καταχρηστικό να δεσμευτεί η νέα Δημοτική Αρχή». - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

 

Η σημερινή κινητοποίηση (6-11-2023) του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στα κεντρικά γραφεία (πόλη Κέρκυρας) της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμων Κέρκυρας (ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ) έναντι των τετελεσμένων αποφάσεων που κάποιοι προσπαθούν να κατοχυρώσουν- προκλητικές αναθέσεις- , είχε αίσια κατάληξη .

Η Γενική Διεύθυνση της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ διαβεβαίωσε ότι οι προκλητικές αναθέσεις -που υπογράφηκαν αντιδεοντολογικά και καταχρηστικά λίγο πριν αναλάβουν οι νέες δημοτικές αρχές- αποσύρονται.

Επισημαίνουμε ότι το διάστημα που απομένει για τη νέα Δημοτική περίοδο και την οριστική αυτονόμηση της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας, πρέπει να χαρακτηρίζεται από τους Δήμους- μέλη της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ από αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια όπως επιτάσσει το ηθικό δίκαιο.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και της κοινωνίας του. Η επί 4 χρόνια προσπάθεια του για αυτονόμηση της ΔΕΥΑ Βόρειας Κέρκυρας συνεχίζεται.

Back to top