Σημαντική συνεργασία Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για δράσεις που αφορούν στην παιδεία, στην γλωσσομάθεια και στο περιβάλλον με την κα Αναστασία-Σίσσυ Γκίκα μέλος της Μόνιμης Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Με την ευκαιρία της τελετής βράβευσης των ELT Excellence Awards (θεσμός ετήσιος για τους καθηγητές αγγλικών που καινοτομούν στην ξενόγλωσση εκπαίδευση) η οποία πραγματοποιήθηκε στο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Σπυριδούλα Κόκκαλη, είχε  εποικοδομητική συνάντηση με την κ. Αναστασία – Σίσσυ Γκίκα, πρώην Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και νυν μέλος της Μόνιμης Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες.

Κατά τη συνάντηση, η αντιδήμαρχος ενημέρωσε την κ. Γκίκα για θέματα και δράσεις που αφορούν  στην παιδεία, στην γλωσσομάθεια και στο περιβάλλον και που υλοποιούνται στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν από κοινού για άμεση συνεργασία και στήριξη στους τομείς που προαναφέρθηκαν.

Ευχές για καλή θητεία στη νέα θέση κομβικής σημασίας που ανέλαβε η κα Γκίκα αλλά και γόνιμη συνεργασία  εξέφρασε τηλεφωνικά και ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης.

Back to top