ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Μετά την παράδοση από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας νέων απινιδωτών στο 1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίου, στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρού, στα πλαίσια της  πολιτικής του Δήμου για την αντιμετώπιση σοβαρών έκτακτων περιστατικών υγείας σε σχολικές μονάδες και σε δημόσιους και πολυσύχναστους χώρους , σειρά είχαν  το Γυμνάσιο Κασσιώπης με Λυκειακές Τάξεις  (Πέμπτη 2 Νοεμβρίου  )  και το Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών (Παρασκευή 3 Νοεμβρίου).

Στην παράδοση – παραλαβή των απινιδωτών συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Παναγιώτης Παπαδάτος, η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Μαυρόπουλος και εκ μέρους των σχολικών μονάδων η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κασσιώπης με Λυκειακές Τάξεις, κ. Αικατερίνη Κόνιαρη, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αυλιωτών, κ. Αριστείδης Κατωμέρης και μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια από το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη χρήση του απινιδωτή στις σχολικές μονάδες.

Back to top