«Φορτωμένοι» με δώρα στη 2η επίσκεψη ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η Αντιδήμαρχος στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας - Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

Τη 2η επίσκεψη λίγο πριν την Αγία εορτή των Χριστουγέννων  το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Παπαδάτος  και η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας. Τους συνόδευαν ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιος Μαυρόπουλος και οι μουσικοί κ.κ Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη.

Εκεί, παρέδωσαν στη  Δ/ντρια κα κυρία Σταύρου Λαμπρινή –Ευφημία, στον Υποδ/ντή κ. Σουβλάκη Σταμάτη  και στον  κ. Κυριάκο Κωλέση, διδάκτορα κοινωνιολογίας, διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας Φ.Κ. μουσικά όργανα για την κάλυψη του μαθήματος  μουσικής που διδάσκεται  2ο Σ.Δ.Ε. Κέρκυρας.

Η επίσκεψη –φορτίστηκε συναισθηματικά – όταν με την παράδοση των μουσικών οργάνων ,τις ανταλλαγές ευχών και την υπόσχεση για τη συνέχεια της στήριξης , οι μουσικοί κκ Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη, έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα οποία συμμετείχαν  όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι μαθητές του 2ου Σχολείου Δ.Ε.

Back to top